Ezt a szöveget a shop/include/languages/hungarian/szoveg.ini-ben tudod változtatni.    
Főoldal >> Katalógus >> Új termékek
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
Shimano Speed Master AX Heavy Feeder 390 /SMAXHFDR/
Shimano Speed Master AX Heavy Feeder 390 /SMAXHFDR/
Bruttó:49.990 Ft
Főoldal | Damilok | Daiwa Hydrolastic olajos csőgumi

Daiwa Hydrolastic olajos csőgumi


Kód:DAIWAHYDRO
Bruttó: 5.790 Ft
Ha kérdezni szeretne erről a termékünkről katt ide
A Hydrolastic csőgumi a világ legismertebb és legjobb minőségű rakósbot gumija, mely olajjal van töltve. Rugalmassága meghaladja az összes társáét, teljes mértékben felfogja a megakasztott hal kirohanásait. Ezzel a gumival a halak fárasztása sokkal kényelmesebé és egyszerűbbé válik. Élettartama és tartóssága többszöröse, mint a versenytársak hasonló gumiaijé.

3 méteres kiszerelésben

- A fekete gumi erős, kimondottan nagy testű halak horgászatára készül. Nagy testű pontyozáshoz vagy folyó vizi horgászathoz ajánljuk. Szakító szilárdsága 6 - 6,5 kg. 
- A lila gumi a feketetél kicsit erősebb típus. Kimondottan nagy testű halak horgászatára készül. Nagy testű pontyozáshoz vagy folyó vizi horgászathoz ajánljuk. Szakító szilárdsága 7,5 - 8 kg. 
- A szürke gumi kicsit erősebb a fehérnél, közepesen erős, nagyobb testű keszeges vizeken vagy finom pontyozáshoz használható. Szakító szilárdsága 4,5 - 5 kg.
- A fehér gumi közepesen erős, nagyobb testű keszeges vizeken vagy finom pontyozáshoz használható. Szakító szilárdsága 3 - 3,5 kg.
Oszd meg mással is
Szilveszteri cikkek