Ezt a szöveget a shop/include/languages/hungarian/szoveg.ini-ben tudod változtatni.    
Főoldal >> Katalógus >> Új termékek
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
Shimano bot BEASTMASTER CX MULTI LIGHT FEEDER 274-335cm /BMCX911MLFDR/
Shimano bot BEASTMASTER CX MULTI LIGHT FEEDER 274-335cm /BMCX911MLFDR/
Bruttó:35.990 Ft
Főoldal | Csalik, etetőanyag | Bagem Pro-Competiton etetőanyag

Bagem Pro-Competiton etetőanyag


Kód:PROCOMPET
Bruttó: 1.790 Ft
Ha kérdezni szeretne erről a termékünkről katt ide
Az új Pro-Competition etetőanyag család minden tagja a legfrissebb versenytapasztalataim alapján készült. Mind a hét keverék kizárólag a legjobb, legfrissebb hozzávalókból készült, néhány titkos attraktorral. Az ultramagas halliszt tartalom garantálja, hogy ezek a legjobb etetőanyag keverékek a piacon. Sohasem használok a receptekben olyan egyszerű ballasztanyagot, mint a zsemlemorzsa.
Bagem eteőanyagok
 

Bagem Red Reaper groundbait

Az etetőanyagok között a vörös keverékek egyre nagyobb teret hódítanak. Ez a jól látható, “spicy” mix, olyan titkos alkotóelemek is tartalmaz, mint a Robin Red, amit minden hal imád.

Bagem Krill Seeker groundbait

A krill egy szuper hatékony attraktor! Az etetőanyag keverék narancssárga/barna színével tökéletes etetőanyag választás a sekély, zavaros pontyos tavakon.

Bagem Machin’s Method groundbait

Egy fantasztikusan magas proteintartalmú etetőanyag, melynek alkotóelemek hozzájárulnak a tökéletes tapadáshoz. Az enyhén ragacsos mix hamar kezd oldódni.

Super Marine groundbait

Kevés etetőanyag fogja tudni felvenni a versenyt a nyári hónapokban ezzel a sötét, magas proteintartalmú, olajos etetőanyag keverékkel! Márna, dévér, ponty bolondul érte!

Bagem Super Natural groundbait

A Super Natural igazi univerzális, egész évben fogós keverék. Világos tónus, közepes proteintartalmú etetőanyag.

Bagem Super Green groundbait

A zöld etetőanyag keverékek már számos tavon verhetetlennek bizonyultak. Magas proteintartalmának nem tud ellenállni a ponty, de a dévér sem.

Bagem Xpanda groundbait

A könnyed etetőanyag keverék domináns alkotóeleme az expander pellet. Ideális sekély vizekben, remekül ködöz, ami hamar felkelti a halak figyelmét.

Bagem Super Skimmer groundbait

Összetételében hasonló a Dark változatához, sárga tónusa, és könnyebb állagának és vörös mag tartalmának köszönhetően ideális választás a meleg hónapokban.

Bagem Super Skimmer groundbait

A super Skimmer Dark egy sötét, igazán tápláló keverék, a halliszt mellett meghatározó még a kellemes, krémes vanillia illat. Egész évben fogós etetőanyag!

Bagem XPD groundbait (New for 2011)

A népszerű Xpanda etetőanyag sötétbarna változata, mely kizárólag a legjobb minőségű expander pellet őrleményből készül. A sötét tónusú, könnyed keverék, remek választás a hideg hónapokban, illetve a letisztult tavakban!

Bagem XPG groundbait (New for 2011)

A népszerű Xpanda etetőanyag keverék zöld változata, mely kizárólag a legjobb minőségű expander pellet őrleményből készül. A zöld szín számos tavon bizonyul verhetetlennek!

Bagem Sweet Breams (New for 2011)

2011-es szezon új keszeges etetőanyaga. Világosbarna, piskóta alapú mix, hozzáadott apró magokkal. Elsősorban dévér, bodorka és compó horgászatához.

Bagem Commercial Carp (New for 2011)

Egy igazi univerzális mix, minden hal bolondul érte. Világosbarna tónusú keverék, extra minőségű halliszttel, és hozzáadott nagy méretű piros morzsával. Minden finomszerelékes módszerhez!

Bagem Machin’s Margin Mix (New for 2012)

Neil Machin legújabb etetőanyag keveréke! Piskóta és halliszt alapú világosbarna mix, amely nagy arányban tartalmaz aprómagot, amely hosszasan az etetésen tartja a testesebb halakat.
Oszd meg mással is
Szilveszteri cikkek