Ezt a szöveget a shop/include/languages/hungarian/szoveg.ini-ben tudod változtatni.    
Főoldal >> Katalógus >> Új termékek
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
Shimano SUPER ULTEGRA MATCH FEEDER /SULTBR15XH/
Shimano SUPER ULTEGRA MATCH FEEDER /SULTBR15XH/
Bruttó:49.990 Ft
Főoldal | Csalik, etetőanyag | Marukyu JPZ pelletek

Marukyu JPZ pelletek


Kód:JPZ
Bruttó: 2.990 Ft
Ha kérdezni szeretne erről a termékünkről katt ide

Jaypeez EBI

A Marukyu cég 19 éves kutatómunkájának eredménye ez az igazán innovatív csali! Mint minden Marukyu termék, a JPZ is kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokból készült, amelyek mentesek minden a halakra vagy környezetükre veszélyes mesterségesen előállított kémiai adaléktól! A rendkívül gazdag összetevők (EBI formula) garantálják sikerességét. A 6mm és 10 mm pelletek zselé szerű, teljesen homogén textúrája tűzéskor nem reped, de használhatjuk hajszálelőkére fűzve, vagy szilikonkarikával is. Kellően strapabíró a lendületes dobásokhoz!
 
 

Jaypeez Nori

Az új Nori JPZ több mint egy új szín, egy teljesen új csali! Növényi alapú proteinbázisra épülő változat tökéletes  alternatívája a már nagy sikert aratott rózsaszín, EBI JPZ-nek. A 6 mm és 10mm pelletek zselé szerű, teljesen homogén textúrája tűzéskor nem reped, de használhatjuk hajszálelőkére fűzve, vagy szilikonkarikával is. Kellően strapabíró a lendületes dobásokhoz!

 

 

 
 

Jaypeez Black

A Marukyu cég egy éves fejlesztőmunka és tesztelés után megalkotta a JPz család új, édes vonalat képviselő tagját. Egy árnyalattal keményebb állagú a Nori és EBI változatnál, így még jobban dobható. 6 illetve 10mm-es változatban. Egész évben eredményesen használhatjuk!
 
MÉRETEK: 6, 8, 10mm
Oszd meg mással is
Szilveszteri cikkek