Ezt a szöveget a shop/include/languages/hungarian/szoveg.ini-ben tudod változtatni.    
Főoldal >> Katalógus >> Új termékek
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
Shimano SUPER ULTEGRA MATCH FEEDER /SULTBR15XH/
Shimano SUPER ULTEGRA MATCH FEEDER /SULTBR15XH/
Bruttó:49.990 Ft
Főoldal | Úszók | Cralusso Black Eagle Úszó

Cralusso Black Eagle Úszó


Kód:1080
Bruttó: 1.790 Ft
Ha kérdezni szeretne erről a termékünkről katt ide
MÉRETEK: 10;12;14;16gr
Az új Black Eagle, egy még könnyebben kezelhető, sokoldalúan használható horgászúszó, mely sok horgásznak fogja elnyerni tetszését.
Az elegáns megjelenésű Balck Eagle úszót azoknak a horgászoknak készítettük, akik szeretik a hagyományos waggler úszós megoldásokat, de nem akarnak lemondani a Cralusso fejlesztésekelőnyeiről, mint például a
- kalibrációs rendszer
adapter antenna rendszernek köszönhetően, immár több mint 25-féle antenna közül használhatunk az úszókhoz
-cserélhető, polikarbonát műanyag szárak, melyek közel 10 éve bizonyítják minőségüket.
Ennél a típusnál az úszó testén kívül helyeztük el az összes önsúlyt, így megváltozott a súlypontja, mely az Arrowhoz képest rövidebb szárral is jó repülési tulajdonságokkal rendelkezik. További előnye, hogy szükség esetén, több ólom kerülhet a zsinórra, mint az előző változatoknál. A Cralusso waggler úszók egy rendszert alkotnak, a szárak, testek, antennák egymás közt szabadon cserélhetők.
Tipp:
Szükség esetén a Black Eagle úszót is pár másodperc alatt átalakíthatjuk, akár dartos wagglerként, pellet úszóként használhatjuk. A lamellákat levéve, nagy mennyiségű ólmot tehetünk a zsinórra, ezzel is csökkentve, az áramlatok zavaró hatását. Az úszót, 2 db cserélhető antennával szállítjuk, de bármely Cralusso antennával kompatibilis.
Oszd meg mással is
Szilveszteri cikkek